Reken voor je rolluiken in Zoutleeuw op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Zoutleeuw maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

Inspiratie voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Zoutleeuw, daar begin je niet zomaar aan. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. In het Wilms Experience Center of bij onze verdelers is dat mogelijk. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Download snel de brochure en droom even weg bij de mogelijkheden voor jouw nieuwe rolluiken in Zoutleeuw.

De verschillende soorten rolluiken in Zoutleeuw

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Zoutleeuw: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download nu de brochure!
Image

De afwerking van je rolluik in Zoutleeuw

Het productieproces van Wilms gebeurt op Belgische bodem, volledig in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Denk maar aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Zoutleeuw

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggenomen stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt zo vermeden. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zoutleeuw die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!