Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Zwalm

Je rolluiken in Zwalm maken een niet weg te denken deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

Inspiratie voor je rolluiken

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Zwalm, doe je dat niet ondoordacht. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Je leest er alles over onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Zwalm. Download de brochure!

De verschillende soorten rolluiken in Zwalm

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Zwalm terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Dit zorgt ervoor dat het energiepeil van je woning niet wordt beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Download de brochure hier!
Image

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Zwalm

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zwalm

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • Lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zwalm die helemaal passen bij jouw behoeftes. Graag wat inspiratie op voorhand opdoen? Download dan de online brochure!