Genieten van comfort met een zonneluifel in Limburg

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Limburg! Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Ervaar ons assortiment zelf en kom langs in de toonzaal!

De Wilms showroom, een experience center

Het is geen makkelijk taak om een zonneluifel voor je woning in Limburg te kiezen. Welk type? Zwart, of liever wit? Hoe werkt de bediening? Je bent welkom in het Experience Center van Wilms met al je vragen. Ter plekke test je onze zonneluifels uit, bekijk je de mogelijke kleurafwerking en vraag je advies aan onze medewerkers. Liever de volledige aandacht van een schaduwmeester? Leg dan vooraf een afspraak vast.

Het voordeel van een zonnescherm in Limburg

Dankzij het zonnescherm in Limburg geniet je langer en meer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Beleef het comfort van een zonnescherm in eigen persoon. Kom langs in de showroom!
Image

Onze drie types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht ontwerp in plaats van een traditionele afgeronde vorm. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Limburg met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Geen idee welk type zonneluifel in Limburg geschikt is voor jouw woning? Maak je daar maar geen zorgen over! Kom naar onze showroom en stel ons al je vragen.
In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Over schadelijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Om de zonneluifel in Limburg uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Kom langs in de showroom en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.