Genieten van comfort met een zonneluifel in Limburg

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Limburg. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Bezoek onze toonzaal en ontdek het assortiment met je eigen ogen!

De vele voordelen van een zonnescherm in Limburg

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Limburg. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Breng een bezoek aan onze showroom en kom het comfort van een zonnescherm zelf ervaren.

Onze drie types zonneluifels in Limburg

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht design voor de kast en voorprofielen. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Limburg telkens weer gezellig.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Is het lastig om te kiezen uit onze zonneluifels in Limburg voor jouw woning? Geen reden tot paniek. Je kan met al je vragen terecht bij onze schaduwmeesters in de showroom.
Image

Het Experience Center van Wilms

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Limburg. Welk type past het best bij je huis? Zwart, of toch eerder wit? Hoe bedien je de zonneluifel? Kom naar het Wilms Experience Center en krijg een antwoord op al je vragen. Je kan er de drie types zonneluifels zelf uitproberen, bladeren door de mogelijke kleurafwerkingen en bovenal reken je er op het advies van onze medewerkers. Liever de onverdeelde aandacht van een schaduwmeester? Maak dan vooraf een afspraak.
Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Limburg. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Ontdek alle voordelen van de zonneluifels, zonweringen en rolluiken in onze showroom.