Comfort op je terras met een zonnescherm in Sint-Martens-Voeren

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Sint-Martens-Voeren! Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Maar dan wel liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Download onze brochure en werp alvast een blik op het aanbod!

Onze types zonneluifels in Sint-Martens-Voeren

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Sint-Martens-Voeren zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Inspiratie voor je zonneluifel in Sint-Martens-Voeren

Een zonneluifel in Sint-Martens-Voeren kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk type zonneluifel kies je? Zwart, of liever wit? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Image

De vele voordelen van een zonnescherm in Sint-Martens-Voeren

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Sint-Martens-Voeren. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Droom weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Sint-Martens-Voeren. Download nu de brochure!

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Sint-Martens-Voeren heb je genoeg aan één druk op de knop. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!