Een zonnescherm in Vreren? Veilig relaxen in de zon

Een zonneluifel in Vreren is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

De voordelen van een zonnescherm in Vreren

Je geniet dankzij je zonnescherm in Vreren meer en langer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Vreren.

Kies uit drie types zonneluifels in Vreren

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Vreren creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Vreren

Een zonneluifel voor je woning in Vreren kiezen, is geen gemakkelijke opgave. Welk type? Wit, of liever zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Vreren uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!