Voorzetscreen Solar Kaster Gauvan 15

De voordelen van screens op zonne-energie: een slimme en duurzame oplossing

20.03.2024

Nu de warmere lentedagen naderen, is de tijd aangebroken om na te denken over slimme manieren om je woning zo comfortabel en energiezuinig mogelijk te houden. Wilms screens op zonne-energie bieden een innovatieve oplossing door energie-efficiëntie, warmte- en zonwering en visueel comfort op een duurzame manier te combineren.

Lees ook: Kies uw screens in 5 stappen

Hoe werken de solar screens op zonne-energie van Wilms?

Deze screens op zonne-energie maken gebruik van geïntegreerde zonnecellen die daglicht opvangen en omzetten in groene stroom. De energie wordt opgeslagen in een ingebouwde batterij, waardoor de screens minstens 30 dagen autonoom kunnen werken. Zelfs als er geen direct zonlicht is. Dit garandeert een continu comfort terwijl het elektriciteitsverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Voordelen van Wilms screens op zonne-energie:

Bescherming tegen de overmatige hitte

Wilms screens op zonne-energie fungeren als een effectieve barrière die tot 90% van de ongewenste warmte tegenhoudt. Deze bescherming helpt de binnentemperatuur aangenaam te houden, waardoor er minder airconditioning nodig is en er aanzienlijk bespaard kan worden op de energierekening.

Lichtregeling en verblindingsbescherming

Dankzij hun vermogen om de lichtintensiteit nauwkeurig aan te passen, bieden Wilms screens op zonne-energie een optimale lichtregeling. Zo profiteer je van natuurlijk licht zonder storende reflecties en geniet je van optimaal visueel comfort in huis.

UV-bescherming

Wilms screens op zonne-energie blokkeren tot 99% van de schadelijke UV-stralen en beschermen zo je meubels, vloeren en kunstwerken tegen verbleken en schade door de zon. Deze ingebouwde bescherming zorgt voor een veilig en gezond binnenklimaat voor jou en je gezin.

Lees ook: Meubels, tapijten en parket beschermen met Wilms zonwering

Behoud van privacy

Naast hun functionele voordelen beschermen screens van Wilms privacy door nieuwsgierige blikken uit je woning te weren. Zo kun je in alle rust van je woonruimte genieten, zonder ogen van buitenaf.

Duurzaamheid en kwaliteit

De zonwering van Wilms is gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en zijn ontworpen om jaar na jaar betrouwbare prestaties te leveren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen, zodat ze perfect passen bij je bestaande interieur.

Energiebesparing en autonomie

Door de hoeveelheid warmte en licht die uw huis binnenkomt te verminderen, helpen Wilms screens op zonne-energie je om minder afhankelijk te zijn van airconditioning en kunstlicht, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een kleinere ecologische voetafdruk.

Lees ook: Energie besparen dankzij zonwering

Snelle en vlotte plaatsing

Wilms screens op zonne-energie zijn snel en eenvoudig te installeren, zonder breek- of kapwerk aan de gevel of het interieur van je woning.

Motor met afstandsbediening

De motor van Wilms screens op zonne-energie wordt op afstand bediend, zodat je je zonweringssysteem gemakkelijk en efficiënt kunt bedienen.

100% draadloos

Omdat Wilms screens op zonne-energie volledig draadloos zijn, is er geen bekabeling nodig en is alles na plaatsing netjes afgewerkt, zonder impact op je interieur.

Esthetisch

De esthetische oplossing van Wilms zonwering zorgt ervoor dat er geen bedrading zichtbaar is in je huis.

Eenvoudige bediening via mobiele app

De bediening van Wilms screens op zonne-energie is eenvoudig met een mobiele app, zodat je jouw systeem gemakkelijk en intuïtief rechtstreeks vanaf je smartphone kunt bedienen.

Opslagcapaciteit van de batterij: 30 dagen

De ingebouwde batterij in Wilms screens op zonne-energie heeft voldoende opslagcapaciteit om het product minstens 30 dagen te laten werken, zodat het ook zonder zon goed blijft werken.

7 jaar fabrieksgarantie

Wilms screens op zonne-energie worden geleverd met een fabrieksgarantie van 7 jaar, wat je dan weer gemoedsrust en de garantie van productkwaliteit en duurzaamheid biedt.

Investeer vandaag nog in energie-efficiëntie en je comfort met Wilms screens op zonne-energie.

Door hun vermogen om licht, warmte en UV-bescherming te reguleren en tegelijkertijd je privacy te beschermen, zijn ze een ware troef voor een duurzame woning.

Download onze brochure voor meer informatie over onze zonwering.

Gratis magnum prosecco